Napovednik

Delimo znanje: Obvladovanje čustev - ODPADE!

​DELAVNICA ZARADI BOLEZNI ODPADE. PREDVIDENI NOVI DATUM JE 16. 1. 2019 OB 17.00.

Delavnica z naslovom: Ali vi obvladujete čustva, ali čustva obvladujejo vas?

Delavnico vodi Jožica Poličnik. Prijave zbiramo v čitalnici knjižnice (1. nadstropje) ali  na telefonu 01 320 55 83, kjer dobite tudi dodatne informacije. Prijave so obvezne, udeležba je brezplačna. 

1 urna delavnica je zasnovana v kombinaciji psihoterapije in medicinske hipnoze.

O izvajalki:

Jožica Poličnik je vase vložila mnogo ur izobraževanj in delavnic. Uspešno je zaključila univerzitetni študij v Mariboru in nadaljevala podiplomski študij zakonske in družinske psihoterapije v Ljubljani, ki  ga je zaključila z odliko. Specializacijo je dodatno nadgradila z diplomo 8 modulov medicinske hipnoze pod vodstvom prof. dr. Marjana Pajntarja, priznanega zdravnika, ki je medicinsko hipnozo v Sloveniji iz medicinskega vidika prvi uvedel v slovenski prostor. Po stažiranju je kot strokovnjakinja na področju psihoterapije več kot 7 let  spremljala številne posameznike, pare in družine v stiski, v zasebni psihiatrični ordinaciji v Ljubljani. Trenutno intenzivno sodeluje tudi v projektu »Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola«, vodi delavnice in individualna psihoterapevtska srečanja v Ljubljani. 

Jožica Poličnik je poročena in je mamica dveh čudovitih hčera. Že več kot 20 let proučuje odnose, čustvena stanja in intezivno dela tudi na svoji osebni in čustveni rasti.

Vodi jo zavedanje, da je kreator svojega življenja in da je možno srečno življenje tudi, če NE prihajate iz »idealne« družine in niste imeli »idealnega« otroštva.


Za dodatna vprašanja je na voljo: 051 256 161 ali jozica.policnik@gmail.com

Lokacija dogodka:Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik, dvorana